Περί Τουρισμού

 Με το βραβείο Νικολάου Καρόλου τιμήθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού για το κοινωφελές έργο του, κατά την ετήσια πανηγυρική συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών.

Μεγάλης στρατηγικής σημασίας συνεργασίες υπέγραψε η Turkish Airlines με τη βραζιλιάνικη TAM Airlines και με την ουκρανική Aerosvit Airlines, με προφανή στόχο την εξάπλωση του δικτύου και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» συμπεριλαμβάνεται για ακόμη μία χρονιά σε μία από τις πιο γνωστές λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, εκείνη του περιοδικού «Travel + Leisure».

Το ξενοδοχείο «Metropolitan» δημιουργεί έναν νέο χώρο γεύσης που θα συνδυάζει νέες ιδέες γαστρονομίας, προσιτές τιμές, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευκολία πρόσβασης και στάθμευσης, καθώς και ιδιαίτερη αισθητική χώρου με μοντέρνα και συγχρόνως διαχρονική διακόσμηση.

Το House of Wine ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι φίλοι του Κτήματος Κυρ–Γιάννη μπορούν πλέον να παραγγείλουν τα κρασιά τους απευθείας από το κτήμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://shop.kiryianni.gr/, μέσα από το Kir–Yianni e–shop που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της ομάδας ανάπτυξης λογισμικού του House of Wine.

Σελίδα 5 από 6
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266