Περί Τουρισμού

Η EuroCharity, σταθερή στη στρατηγική επιλογή της να υποστηρίζει και να επικοινωνεί ενέργειες και πρωτοβουλίες που προωθούν την πράσινη οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, έδωσε το «παρών»σε δύο ακόμη σημαντικές εκθέσεις.

H Germanwings και η Austrian Airlines, θυγατρικές της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, θα προβούν σε στενή συνεργασία λίαν συντόμως.

Το «Athenaeum InterContinental Athens», συμμετέχοντας στον εορτασμό των εγκαινίων του «InterContinental Moscow Tverskaya», στις 5 Δεκεμβρίου, προσκάλεσε φίλους και επισκέπτες στο «Café Vienna» να γευτούν παραδοσιακά γλυκίσματα και τσάι από τη Μόσχα.

Η Lufthansa συμμετέχει ενεργά στο θεσμό των Διεθνών Βραβείων Ελληνικού Πολιτισμού του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ως χορηγός αεροπορικών εισιτηρίων για τη μεταφορά από/προς Γερμανία διακεκριμένων καθηγητών που συμμετέχουν στις κριτικές επιτροπές και στην τελετή απονομής.

Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις βαλκανικές πρωτεύουσες, εντάσσοντας την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, στους προορισμούς των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό περιφερειακό δρομολόγιο, που αποσκοπεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων, καθώς και σημαντικό κόμβο του δικτύου της Olympic Air.

Σελίδα 3 από 6
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266