Περί Τουρισμού

Το διεθνές επιστημονικό συνέδριο Athens Tourism Symposium θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής).
 

Στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport εγκαινιάστηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 η έκθεση έργων τέχνης του εικαστικού Βασίλη Θέου με τίτλο «Ένωση».

Η Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα τη σύναψη πολυετούς επέκτασης συνεργασίας με την United Airlines, με διάρκεια έως το 2013, η οποία εγγυάται τη διαθεσιμότητα του πλήρους περιεχομένου της μέσω του συστήματος της Amadeus, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει την διανομή της θέσης Economy Plus της αεροπορικής εταιρείας.
 

Σημείο συνάντησης των αιρετών της αυτοδιοίκησης απ’ όλη την Ελλάδα αποτέλσε η 8η Διεθνής Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου-Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων, POLIS, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 3-6 Νοεμβρίου 2011.
 

Για 4η συνεχή χρονιά, η εταιρεία North Events, που δραστηριοποιείται στην προβολή και προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στις σκανδιναβικές αγορές, εκδίδει τα περιοδικά «Kalimera Greece» στις 4 τοπικές γλώσσες: σουηδικά, νορβηγικά, δανέζικα και φινλανδικά.
 

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266