Περί Τουρισμού

 

Η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου για τον τουρισμό, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ιδιαίτερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και που θα βασίζεται στην πολυπολιτισμικότητα, τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης, είναι το βασικό θέμα του 3ου Ευρωπαϊκού Συνέδριου Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010.

 

Την έναρξη πτήσεων κοινού κωδικού, ανακοίνωσαν οι εταιρείες-μέλη της Star Alliance, Continental Airlines και Aegean Airlines.

O Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel and Tourist Services έλαβε πρόσφατα από την Royal Caribbean Cruises, βραβείο για την προσφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας και για την εξαιρετική επίδοση στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κρουαζιέρας στην Ελλάδα. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services, κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος.

To CITY UNITY College ( Άδεια Λειτουργίας 92790/ΙΑ, Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων) που εκπροσωπεί στην Ελλάδα Διεθνώς Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, και το ΑLPINE CENTER, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την υποστήριξη της αμιγώς Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Εταιρείας Συμβούλων HC&I ops (Hotel, Catering & Institutional operations).

Στο υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο Porto Heli Conference Centre, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το 45ο Διεθνές Ιατρικό Διαβητολογικό Συνέδριο δυναμικότητας 200 συνέδρων.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266