Περί Τουρισμού

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος AIROTELστην προσπάθειά του να συμβάλλει στην τόνωσητης τουριστικής αγοράς, διαθέτει από τον Μάϊο και μέχρι το τέλος του 2010, 7.000 δωμάτια με τιμή 69,00€ στα ξενοδοχεία του στην Αθήνα, στην Πάτρα και στην Εύβοια.

Ο κροατικός εθνικός αεροπορικός μεταφορέας Croatia Airlines, από την 1η Ιουνίου περιλαμβάνει στο δίκτυο των ευρωπαϊκών προορισμών και την Αθήνα. Συγκεκριμένα η Croatia Airlines για πρώτη φορά στην ιστορία της εισάγει κανονικές διεθνείς πτήσεις Ζάγκρεμπ-Αθήνα, τρεις φορές την εβδομάδα. Τις πρωτεύουσες της Κροατίας και της Ελλάδας θα συνδέσουν τα σύγχρονα και άνετα αεροσκάφη Airbus 319 (χωρητικότητας 132 θέσεων) και Airbus 320 (χωρητικότητας 162 θέσεων).

H αεροπορική εταιρεία Olympic Air ανακοίνωσε πρόσφατα την υπογραφή μίας νέας συμφωνίας για πτήσεις κοινού κωδικού με την Etihad.

Η διεθνής ένωση αεροπορικών μεταφορών IATA απένειμε στην Goldair Handling την πιστοποίηση ISAGO (IATA Safety Audit for Ground Operations). Οι έλεγχοι διεξήχθησαν από εξουσιοδοτημένο από την IATA οργανισμό επιθεώρησης στην έδρα της Goldair Handling τον Δεκέμβριο του 2009 και στο σταθμό της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2010 από επιθεωρητές αεροπορικής εταιρείας μέλους της κοινοπραξίας επιθεωρητών ISAGO.

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), βραβεύθηκε από τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες για τη δυναμική υποστήριξη που παρέχει στην αναπτυξιακή προσπάθειά τους, μέσω οικονομικών κινήτρων και πρωτοποριακών προγραμμάτων αεροδρομιακού μάρκετινγκ.

Σελίδα 1 από 5
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266