Περί Τουρισμού

Κάθε χρόνο το Sani Festival είναι ένα από τα πλέον γνωστά καλλιτεχνικά δρώμενα της Χαλκιδικής. Η Ολγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Sani Festival από το 1996, αναφέρει: «To φεστιβάλ είναι για εμάς μία διαρκής ερώτηση και συνεχής αναζήτηση για το ρόλο των επιλεγμένων καλλιτεχνών σ’ ένα πολιτιστικό τοπίο το οποίο συνεχώς αλλάζει.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνεται η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση και την ανεξάρτητη διαβίωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στις 28, 29 και 30 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 21:00.

Το «Zefyros Pool and Snack Bar» ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα στην ανακαινισμένη υπαίθρια πισίνα ενός από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία του Ηρακλείου, του «Capsis Astoria».

Μεταξύ των καλύτερων συστημάτων δημοσίας υγείας βρίσκεται αυτό της Μάλτας, μίας χώρας η οποία έχει εδώ και πολλά χρόνια ταυτιστεί με την παροχή τουριστικών και ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση, ποιοτική ψυχαγωγία και ατέλειωτο παιχνίδι περιμένουν τα παιδιά στο ολοκαίνουργιο Asterias Children’s Club στο «Creta Maris Convention & Golf Resort», στη Χερσόνησο Κρήτης. «Δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση τόσο των μικρών πελατών μας όσο και των μεγάλων και ακόμη περισσότερο. Από το επίπεδο ικανοποίησης των παιδιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ικανοποίηση των γονιών. Επιπλέον, ικανοποιημένοι μικροί πελάτες συχνά σημαίνει επαναλαμβανόμενοι πελάτες», σημειώνει η κυρία Κορίννα Αλεξανδρή, Public Relations Manager, «Creta & Terra Maris Convention & Golf Resort».

Σελίδα 1 από 5
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266