Περί Τουρισμού

 

Στις 28 Ιανουαρίου, με το θέμα «Marketing yourself», εγκαινιάστηκε ο νέος κύκλος διαλέξεων Hotel & Tourism Professionals Lectures, που πραγματοποιείται από τον Εκπαιδευτικό Ομιλο Le Monde για το διάστημα Ιανουάριος–Μάιος 2010 και απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες των ειδικοτήτων Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων.

 

H Goldair Handling ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη νέα Alitalia από τις 16 Φεβρουαρίου 2010 σε όλα τα απελευθερωμένα αεροδρόμια, αλλά και σε αυτά στα οποία θα λάβει την άδεια για το handling, σύμφωνα με τους νέους διαγωνισμούς.

Το 5* «Royal Blue Resort & Spa» υποδέχεται τη νέα σαιζόν με μία σημαντική συνεργασία, μπαίνοντας στην αλυσίδα ξενοδοχείων Sensimar. Το ξενοδοχείο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις πέρυσι στον Πάνορμο Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί και τους φετινούς επισκέπτες του, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

To περιοδικό «Grimaldi Magazine Mare Nostrum» προκηρύσσει το διεθνή δημοσιογραφικό διαγωνισμό Mare Nostrum Awards, με σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη της γνώσης για τους θαλάσσιους αυτοκινητόδρομους, που αποτελούν μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση στις χερσαίες μεταφορές, δίνοντας μία εξαιρετική ευκαιρία στην αειφόρο ανάπτυξη των μεσογειακών χωρών.

Η διοίκηση της «Astir Beach» πραγματοποίησε πρόσφατα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα παιδιά από το Χωριό SOS στη Βάρη με ένα bazaar δώρων, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για τις ανάγκες του Χωριού.

Σελίδα 1 από 7
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266