Περί Τουρισμού

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το «The Met Hotel», ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, πρότυπο ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής και design. Με το «The Met Hotel» η εταιρεία Χανδρή ανατρέπει τα δεδομένα της πολυτέλειας και της φιλοξενίας, δημιουργώντας μία νέα αισθητική στο αστικό τοπίο. Το νέο ξενοδοχείο φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου ZEGE, με επικεφαλής το γνωστό αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο. Το «The Met Hotel» βρίσκεται σε μία προνομιακή και ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή, δίπλα στο λιμάνι, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες του εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Η χρονομεριστική μίσθωση αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς στην τουριστική βιομηχανία και συνεχίζει και σήμερα να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά διακοπών με σταθερά ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε παγκόσμια κλίμακα.

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. διοργανώνει το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην Αθήνα, στις 22 και 23 Μαΐου 2010.

Το 6o Διεθνές Συνέδριο για τα Συνέδρια και τα Ταξίδια Κινήτρων (IMIC 2010) έχει ως θέμα του τη «Δημιουργία και Διαχείριση Επιτυχημένων Προϊόντων και Δυναμικών Brands» και θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Φεβρουαρίου 2010, στο Μέγαρο -Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Στις 7 Δεκεμβρίου, το Alpine College, η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την ετήσια Τελετή Αποφοίτησης στο ξενοδοχείο «Hilton», στην Αθήνα.

Σελίδα 1 από 5
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266