Περί Τουρισμού
Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει η Louis Hotels, συνεχίζεται η ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Louis Zante Beach» στη Ζάκυνθο, που ξεκίνησε το 2008, με την υπογραφή του γνωστού interior designer, Αγγελου Αγγελόπουλου.
Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρείας κρουαζιέρων με μικρά κρουαζιερόπλοια Cruise West και του πολυτελούς τουριστικού θέρετρου Cap Juluca στην Καραϊβική.
O Οργανισμός Invest in Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ελληνικό Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Ο.Ε.Υ.) Λευκωσίας, διοργάνωσε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στην Κύπρο, ημερίδα με θέμα «Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα στους Τομείς της Ενέργειας και του Τουρισμού».
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο «Sofitel», η ημερίδα του Εμπορικού Τμήματος της Γαλλικής πρεσβείας με θέμα «Τουρισμός: από την παράδοση στην καινοτομία».
Το «Elefsina Hotel» συμπλήρωσε ήδη τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, καταφέρνοντας να προσφέρει το δικό του στίγμα στον ξενοδοχειακό τομέα της Αττικής και στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής της Ελευσίνας.
Σελίδα 1 από 5
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266