Περί Τουρισμού

Οι πωλήσεις ανήλθαν σε € 537,4 εκατ. το εννεάμηνο του 2011, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 15%.

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η έναρξη των δύο πρώτων δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair από την Κεφαλλονιά προς/από Μιλάνο και Πίζα.

Από την 1η και την 3η Απριλίου 2012, η Air France θα προσφέρει από Αθήνα τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για Νίκαια και τέσσερις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για Τουλούζη.

Ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ζακ Σαντέρ (Jacques Santer), μιλώντας στο 3ο Financial Management Conference που συνδιοργάνωσαν το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) της ΕΕΔΕ και η Boussias Communications, τόνισε: «Η ευρωζώνη και μαζί με αυτήν ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα βρίσκονται σε μία κρίσιμη υπαρξιακή φάση και για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες της σημερινής κρίσης, απαιτείται ένα νέο όραμα, ένα όραμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης ταυτοχρόνως.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Addis Ababa’s Bole International Airport, ο επικεφαλής της Star Alliance καλωσόρισε την Ethiopian Airlines ως τον τρίτο αερομεταφορέα–μέλος της Star Alliance που έχει βάση στην αφρικανική ήπειρο.

Σελίδα 1 από 6
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266