Συμβαίνουν Τώρα

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων προχωράει στη διοργάνωση του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου & Workshops HAPCO για τον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό με αισιοδοξία, δύναμη και σε πείσμα των χαλεπών καιρών.
 

Με Certificate of Excellence διακρίθηκε το ξενοδοχεία του oμίλου AKS, Annabelle Village στην Κρήτη, για τα υψηλά ποσοστά βαθμολογίας που συγκέντρωσε από τους ταξιδιώτες στο Trip Advisor, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική σελίδα αξιολόγησης διακοπών στο διαδίκτυο.
 

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας οργάνωσε πρόσφατα εσπερίδα με θέμα: «Ο πολιτισμός εργαλείο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης» στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Hilton, στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου Capital + Vision, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
 

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο κ. Johannes Hahn, παρουσίασαν πρόσφατα από κοινού το σχέδιο δράσης που συνομολογήθηκε μετά από διήμερη διαβούλευση με όλους τους Ελληνικούς φορείς διαχείρισης κοινοτικών πόρων, προκειμένου να δρομολογηθούν έως το τέλος του 2011 σημαντικές επενδύσεις σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι οι μεταφορές, το περιβάλλον, η ενέργεια, οι ψηφιακές υποδομές, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η καινοτομία.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266