Συμβαίνουν Τώρα

Την ημέρα των γενεθλίων του, Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, το Μουσείο Ακρόπολης στη φιλόξενη Αίθουσα του Παρθενώνα έδωσε στους επισκέπτες του την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν μερικά αυθεντικά κομμάτια από τα ακρωτήρια που διακοσμούσαν την κορυφή των δύο αετωμάτων του κτηρίου. Ως σήμερα όλοι εκπλήσσονταν από το μέγεθος του ακρωτηρίου που εκτίθεται σε αποκατάσταση (ύψος 3.20μ.).
 

Με στόχο τη δυναμική επαναδραστηριοποίηση του γραφείου του ΕΟΤ στην Ολλανδία, την προώθηση της αγοράς του last minute αλλά και την αλλαγή του αρνητικού κλίματος προς την Ελλάδα που επικρατεί στον ολλανδικό Τύπο πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ (16 Ιουνίου 2011) μία πολύ ενδιαφέρουσα συγκέντρωση των παραγόντων της τουριστικής αγοράς, που συγκέντρωσε πολλές διασημότητες και προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια στον ολλανδικό Τύπο και στην Ολλανδική Τηλεόραση.
 

Το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου (ΕΚΤΕ), που λειτουργεί από την 1η Ιουνίου στην καρδιά του Όσλο, στη Νορβηγία, ξεκινάει τη συνεργασία του με την διεθνώς καταξιωμένη στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας Νταϊάνα Κόχυλα για τη διάδοση της ελληνικής διατροφής και κουζίνας στη Νορβηγία.
 

Η Invest in Greece, στο πλαίσιο του προγράμματος Synergassia για την ανάδειξη της επενδυτικής φυσιογνωμίας των Ελληνικών Περιφερειών, ανακοίνωσε τη διοργάνωση επίσκεψης ξένων Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων στην Κρήτη, από 15 έως και 19 Ιουνίου 2011.
 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266