Συμβαίνουν Τώρα

Η LAMDA Flisvos Marina ΑΕ, θυγατρική της LAMDA Development ΑΕ, ολοκλήρωσε με επιτυχία το σημαντικό έργο του προλιμένα στη μαρίνα Φλοίσβου.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του SCAE ΕΛΛΑΔΟΣ, όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ για το 2011 θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 6ης διεθνούς έκθεσης HO.RE.CA. (3-6 Φεβρουαρίου, EXPO ATHENS).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και αντιπροέδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, σε πρόσφατη δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπογράμμισε πως η περίοδος των προκρατήσεων είναι αυτή που σώζει την παρούσα κατάσταση για τον ελληνικό τουρισμό, μετά τις αλλεπάλληλες τρομοκρατικές ενέργειεςπου έλαβαν χώρα στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα και φαίνεται να δημιουργούν πλήγμα στο ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Το βραβείο του «Καλύτερου Μουσείου του κόσμου» πήρε το Μουσείο της Ακρόπολης από το διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Ενωση Δημοσιογράφων Τουριστικών Συντακτών Μεγάλης Βρετανίας.

Στις 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της WTM, διοργανώθηκε ένα ενδιαφέρον workshop κατά το οποίο έγιναν παρουσιάσεις της Aegean και της Νέας Ολυμπιακής και των προοπτικών για την τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας, με τη σημαντική υποστήριξη που προσφέρουν οι συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266