Συμβαίνουν Τώρα

Με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο βουλευτής Δωδεκανήσων, Γιώργος Νικητιάδης είναι ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού.

Το www.greektourism2020.gr είναι ο νέος χώρος δημόσιας διαβούλευσης στο διαδίκτυο με θέμα τον τουρισμό. Ο κάθε ενδιαφερόμενος, απλός πολίτης, εκπρόσωπος τουριστικής επιχείρησης ή μέλος της ευρύτερης τουριστικής οικονομίας, μπορεί να σχολιάσει / καταθέσει προτάσεις που αφορούν σε καίρια θέματα του τουρισμού, όπως η Διαχείριση Κρίσεων, η Διοικητική Διάρθρωση του Ελληνικού Τουρισμού, το Περιβάλλον και οι Κλιματικές Αλλαγές, η Επικοινωνιακή Στρατηγική, η Επιστημονική Υποστήριξη του Τουρισμού κα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Αντζελα Γκερέκου δηλώνει την παραίτησή της από την ηγεσία του Υπουργείου με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν οφειλές ύψους 5.500.000€ του συζύγου της προς την εφορία.

Στις 14 Μαϊου, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος υπέγραψε Κοινή Διακήρυξη για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό με τον Τούρκο ομόλογό του Ertugrul Gunay, στο πλαίσιο της Ιδρυτικής Συνόδου του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία των Πρωθυπουργών Ελλάδος Τουρκίας.

Στις 6 Μαΐου, το Κολέγιο Alpine και η εταιρεία παροχής ξενοδοχειακής επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, AA & Partners, κατέληξαν σε συμφωνία σύναψης συνεργασίας με στόχο τη συνένωση πόρων και ικανοτήτων. Με βάση τη συνεργασία αυτή, κάθε μέλος εκ των δύο θα παραπέμπει στο άλλο ευκαιρίες επαγγελματικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266