Έρευνα αγοράς

ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
 
Η ασφαλής διαμονή και μετακίνηση σε όλους τους χώρους μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης αποτελούν κάποιες από τις κυριότερες απαιτήσεις των επισκεπτών σήμερα.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
 
Σημαντικά κριτήρια επιλογής μίας ξενοδοχειακής μονάδας από τους σημερινούς επισκέπτες αποτελούν η ηρεμία, η απόλυτη χαλάρωση και η ευεξία. Τα προϊόντα hotel room και spa amenities οφείλουν να ακολουθούν τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών.

*Της Πένυς Χαλάτση

Οι απαιτήσεις των πελατών, οι επενδύσεις των ξενοδόχων, οι τρόποι εγκατάστασης και οι προτάσεις της αγοράς

 

*Ρεπορτάζ: Στέφανος Γκίκας
  Επιμέλεια: Εύα Καραμπάτσου
 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ONLINE!
 
Οι σημαντικότερες εφαρμογές μηχανογράφησης ξενοδοχειακών μονάδων, ταξιδιωτικών γραφείων και μονάδων μαζικής εστίασης.
 
Το ξενοδοχειακό λογισμικό μεταλλάσσεται συνεχώς και οι εξελίξεις στο σχεδιασμό και στις τεχνολογίες κατασκευής του είναι ραγδαίες.

Επιμέλεια: Εύα Καραμπάτσου

Το μπάνιο αποτελεί σήμερα τον πλέον ιδιωτικό χώρο, καθώς και το σημείο χαλάρωσης για τον πελάτη του ξενοδοχείου. Η υγιεινή, η καθαριότητα και η διαμόρφωση του χώρου του μπάνιου είναι κάποιοι από τους σημαντικότερους παράγοντες που κάνουν ξεχωριστό ένα μπάνιο και παράλληλα προσίδουν ταυτότητα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Είναι γεγονός ότι μία τουριστική επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, στηρίζει την ικανοποίηση του πελάτη σε σημαντικό ποσοστό στο χώρο του μπάνιου, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη έχουν αυξηθεί όσον αφορά στο design, στην υγιεινή του χώρου καθώς και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει το μπάνιο. Σήμερα, λοιπόν, η πλειονότητα των τουριστικών επιχειρήσεων προσπαθεί να εξασφαλίσει άριστες συνθήκες διαμονής στους επισκέπτες, με το να διατηρεί άψογους τους χώρους του μπάνιου, τόσο από άποψη αισθητικής όσο και από άποψη καθαρότητας υγιεινής και λάμψης.

Η «Τουριστική Αγορά» απευθύνθηκε στους ειδικούς και παρουσιάζει νέες τάσεις και καινοτομίες που κυριαρχούν στον τομέα του μπάνιου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266