Gastronomy

«Η νέα ελληνική κουζίνα υπάρχει, εξελίσσεται γοργά και πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι γι αυτήν». Αυτό είναι το συμπέρασμα του 6ου Sani Gourmet, που ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου (ΕΚΤΕ), που λειτουργεί από την 1η Ιουνίου στην καρδιά του Όσλο, στη Νορβηγία, ξεκινάει τη συνεργασία του με την διεθνώς καταξιωμένη στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας Νταιάνα Κόχυλα για τη διάδοση της ελληνικής διατροφής και κουζίνας στη Νορβηγία.

Το οδοιπορικό στα εύφορα εδάφη της Μακεδονίας κρύβει πολλές εκπλήξεις για τον ταξιδιώτη. Σε αυτή την περιοχή που γεφυρώνει την Ευρώπη με την Ανατολή, οι κάτοικοι έμαθαν να συμβιώνουν με πολιτιστικές αλλά και με γαστρονομικές ανταλλαγές.

 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266