Gastronomy

Στο πλαίσιο του συνεδρίου IMIC 2011 που έλαβε χώρα πρόσφατα στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής, ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας πραγματοποίησε παρουσίαση τονίζοντας πως η συλλογικότητα είναι το κλειδί μιας επιτυχούς κοινής πορείας τουρισμού και γαστρονομίας.
 

Τη βδομάδα που πέρασε έγιναν σημαντικές εκδηλώσεις με θέμα τη γαστρονομία. Το γνωστό συνέδριο IMIC που γίνεται κάθε Φεβρουάριο και εξετάζει πάντα θέματα που μπορούν να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και άλλων δραστηριοτήτων που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με αυτόν, όπως το συνεδριακό τουρισμό, είχε φέτος ως κεντρικό θέμα τη γαστρονομία. 

Ολοκληρώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση Εξοπλισμού Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Καφετέριας HO.RE.CA. που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο ΕΧΡΟ ΑTHENS στην Ανθούσα.  

 

Οι παραγωγοί ελαιολάδου βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο αδιέξοδο σύμφωνα με επισήμανση του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλους της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, Σπύρου Δανέλλη.

Το πρώτο βήμα αποκέντρωσής του πραγματοποιεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, ιδρύοντας το κύριο περιφερειακό γραφείο του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266