Συνδικαλιστικά κ.α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, στην συνεδρίαση της 6ης Φεβρουαρίου 2012 αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή επιστολής προς τον Πρωθυπουργό της χώρας και τους αρχηγούς των κομμάτων, μεταφέροντας την αγωνία του εμπορικού κόσμου αλλά και εφιστώντας τους, την προσοχή στον κίνδυνο για εσωτερική παύση πληρωμών. 

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Φεβρουαρίου, προσήλθε και συμμετείχε ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

«Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε τις διαβουλεύσεις των πολιτικών αρχηγών με την κυβέρνηση

Συνάντηση συνεργασίας και έναρξης γόνιμου διαλόγου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.).

HATTA:"Εν αναμονή εξελίξεων που ευελπιστούμε να είναι θετικές για τον τόπο μας, ο ΗΑΤΤΑ ενώνει τη φωνή του με το σύνολο των παραγωγικών τάξεων της πατρίδας μας και καλεί τον πολιτικό κόσμο της χώρας να αναλάβει τις ευθύνες του.
 
Η Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, πρέπει να παραμείνει εντός της Ευρωζώνης και να μην δυναμιτιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας."
 
 

Σελίδα 1 από 13
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266