Συνδικαλιστικά κ.α.

Η εξέλιξη της ελληνικής οικονομικής κρίσης βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, σύμφωνα με την ΕΣΕΕ.

Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ: Η κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η ελληνική οικονομία και οι τεράστιες πιέσεις που δέχεται η χώρα μας από το εξωτερικό λίγο πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου έχουν διαμορφώσει μια έκρυθμη κατάσταση στην αγορά.

 

H EΣΠΗΤ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι ξεκινά μια νέα προσπάθεια καταγραφής και στήριξης των άνεργων συναδέλφων της ένωσης. Η ΕΣΠΗΤ, ζητά την άμεση συμμετοχή και επικοινωνία με όλα τα άνεργα μέλη της  για να μπορέσουν να δράσουν οργανωμένα και αποτελεσματικά. Σύμφωνα με την ΕΣΠΗΤ: " Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η προ ενός περίπου έτους αντίστοιχη προσπάθεια που είχε γίνει ναυάγησε λόγω ανύπαρκτης ανταπόκρισης: μόλις 10 - 15 άνεργα μέλη συμμετείχαν στην καταγραφή τότε, με αποτέλεσμα να μην ευοδώσει και η επαφή με τον ΟΑΕΔ που απέβλεπε στην κατάρτιση επιμορφωτικών σεμιναρίων και την επέκταση των προγραμμάτων επιδότησης της απασχόλησης και στον κλάδο μας.

 

Δεν νοείται σή

 

Πρώτο και κύριο βή

 

Στόχος και υποχρέωσή
μερα η Ένωσή μας να μην έχει καταρτισμένη και ενημερωμένη κατάσταση των άνεργων μελών της. Και αυτό εξαρτάται και από την δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή. μα είναι να γίνει από το μηδέν μια νέα καταγραφή του αριθμού των άνεργων μελών. μας είναι να υπάρξει καταρχήν μια συνολική εικόνα για την σημερινή κατάσταση των άνεργων και των μακροχρόνια άνεργων, με το διάστημα ανεργίας που έχουν διανύσει και την ειδικότητά τους. Παρακαλείστε, όσοι σας αφορά, για την άμεση ανταπόκρισή σας από 6 Ιουλίου 2011 έως 15 Ιουλίου 2011, είτε τηλεφωνικώς (210-3236039, 210- 3633427) στην Γραμματεία της ΕΣΠΗΤ, είτε με e-mail (espit@otenet.gr), με την ένδειξη για την «Καταγραφή ανέργων».
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266