Συνδικαλιστικά κ.α.

Στο πλαίσιο του δημοσιεύματος από την εφημερίδα "Τα Νέα"για την κατάργηση του ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ. ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, κ. Μανόλης Στεφανάκης δήλωσε μεταξύ άλλων : "Μετά τη δραματική περικοπή του προϋπολογισμού ο οποίος πλέον δεν επαρκεί ούτε για τις ανελαστικές δαπάνες του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας « ΤΑ ΝΕΑ» για την κατάργηση του μοναδικού φορέα που ασχολείται με τη Θαλάσσια Έρευνα στη χώρα μας."

Μέσω των προτάσεών της στο νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η Ε.Σ.Α.μεΑ. καταδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η Δημόσια Διοίκηση δεν έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι σέβεται και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης προχώρησε σε δηλώσεις για τον πληθωρισμό και την Τρόικα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Η «φορολογική ακρίβεια» ακυρώνει τις προσπάθειες του ελληνικού εμπορίου για μείωση των τιμών βασικών αγαθών».

 

Το εμπόριο καταγράφει μια «διαρκή» μείωση του τζίρου και συρρίκνωση της ιδιωτικής κατανάλωσης, ενώ βιώνει την αποχώρηση χιλιάδων Μμε εμπόρων από το επάγγελμα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έλαβε καμία επίσημη ενημέρωση από την Ελλάδα σχετικά με τυχόν αλλαγές στο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266