Συνδικαλιστικά κ.α.

Η ΠΝΟ σε σχετικό δελτίο τύπου της ορθώς αναφέρει ότι για την ταλαιπωρία των επιβατών «οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι Έλληνες ναυτεργάτες» αφού δεν απεργούν στο σύνολό τους.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΝΟ περί συνέχισης της απεργίας για ακόμη 48 ώρες αποδεικνύει ότι η εμμονή της ΠΝΟ να μην δέχεται την πρότασή μας για συζήτηση των προβλημάτων που θα βγάλουν αμφοτέρους (ΠΝΟ και ΕΕΝ) από την κρίση είναι επικίνδυνη.

Η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ) στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΝΟ δηλώνει τα εξής: "Η συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ γέμισε την Ένωση μας με προβληματισμό και απογοήτευση καθώς οι εργατοπατέρες της ΠΝΟ με πείσμα κορυφώνουν την καταστροφική πορεία του ναυτεργατικού συνδικαλισμού στοχεύοντας αποκλειστικά στην διατήρηση των προεδρικών θέσεών τους με την απολαβή υψηλοτάτων μισθών και μετέπειτα συντάξεων."

Πάνω από 3.000 άτομα με αναπηρία από κάθε γωνιά της χώρας ανήμερα την 3η Δεκέμβρη 2010 – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα συναντηθούν στο Πανελλήνιο – Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της, το συλλαλητήριο της αξιοπρέπειας και της τιμής, στην Πλατεία Συντάγματος ώρα 10:00 το πρωί για να διεκδικήσουν από την Πολιτεία και την Κοινωνία τη θέσπιση ενός εθνικού προγράμματος δημόσιων πολιτικών για την αναπηρία.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) εκφράζοντας την αγωνία χιλιάδων εμπόρων που βιώνουν τις δραματικές συνέπειες της κρίσης με την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, προσέρχεται κάθε φορά στο διάλογο, προγραμματισμένο ή μη, με ειλικρίνεια  και γνώμονα την ανάγκη εξεύρεσης εφικτών για όλους λύσεων.
 

Σελίδα 1 από 6
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266