Επιχειρείν Περιβαλλοντικά

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, τέθηκε η νέα πλατφόρμα προώθησης της Ελλάδας «Geo Routes». Το περιοδικό «Τουριστική Αγορά» ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας των δραστηριοτήτων για την προβολή της «άγνωστης Ελλάδας».

Συνάντηση εργασίας με Ευρωπαίους και Έλληνες αλιείς, ευρωβουλευτές και επιστήμονες διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κρίτων Αρσένης, με σκοπό την ευρεία διαβούλευσή τους για το περιεχόμενο ενός ευρωπαϊκού δικτύου καταφυγίων αλιευμάτων και την εξέταση της αναγκαιότητας ενός τέτοιου μέτρου ως δεσμευτική υποχρέωση για τα κράτη–μέλη στο κείμενο της νέας Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής.

Η ανάπτυξη των ΑΠΕ συμβάλλει στη μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας.

Συμμετοχές από 106 χώρες συγκέντρωσε το διαδραστικό διαδικτυακό παιχνίδι που δημιούργησαν η Aegean Airlines και η Costa Navarino, σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών.

Για τη διαχρονική συμβολή της στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την ασφαλή λειτουργία των πλοίων, απονεμήθηκε στη HELMEPA το βραβείο Achievement in Safety or Environmental Protection του Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2011, κατά τη διάρκεια λαμπρής τελετής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266