Φάκελος

 

ΤΑ «MUST» ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
 
Οι πισίνες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και οι αθλητικές, ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις αποτελούν συχνά λόγους επιλογής ενός ξενοδοχείου.
 

 

*Του Θεόφιλου Παπακωνσταντίνου

Αρωγός στην οικονομική ανάπτυξη
 
Η τρέχουσα οικονομική κρίση και οι κοινωνικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει, τονίζουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για εκπαίδευση. Το περιοδικό «Τουριστική Αγορά», πιστεύοντας ότι η εκπαίδευση αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, πραγματοποίησε το ετήσιο αφιέρωμα με ρεπορτάζ για την ελληνική τουριστική εκπαίδευση.

της Πένυς Χαλάτση

Τα συστήματα ασφαλείας αποτελουν σημαντικό παράγοντα για την ασφάλεια και την αξιοπιστία των τουριστικών καταλυμάτων. Είναι επιτακτική η ανάγκη της σωστής επιλογής συτημάτων ασφαλείας λόγω του σύγχρονου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

 

Ρεπορτάζ:Πένυ Χαλάτση
Επιμέλεια: Μάγδα Πειστικού
 
Σύμφωνα με μελέτες ο παράγοντας ασφάλεια για τα ξενοδοχεία είναι ένα θέμα που απαιτεί την τήρηση λεπτών ισορροπιών από πλευράς των ξενοδόχων, προκειμένου ο επισκέπτης να αισθάνεται ασφαλής, αλλά όχι εγκλωβισμένος.

 

 

Ενεργειακά, οικονομικά και αισθητικά αποδοτικές επενδύσεις, που ακολουθούν τις νέες τεχνολογίες αλλά και τις νέες απαιτητικές διατροφικές συνήθειες των πελατών, είναι οι επικρατέστερες τάσεις στον τομέα της μαζικής εστίασης

 

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266