Συνεδριακή Αγορά

 

22–24 ΜΑΪΟΥ 2012, ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
 
Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που οργανώνουν συναντήσεις και εκδηλώσεις, καθώς και ειδικοί του marketing επισκέπτονται την ΙΜΕΧ, την πρωτοπόρο έκθεση για το συνεδριακό τουρισμό, τα ταξίδια κινήτρων και την προβολή των εκδηλώσεων.

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Η ΕΙΒΤΜ μία από τις κορυφαίες εκθέσεις της βιομηχανίας των συναντήσεων παγκοσμίως, διεξάγεται στη Βαρκελώνη από της 29 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου 2011.

Γαστρονομία και Τουρισμός στο Προσκήνιο

Η γαστρονομία είναι και μπορεί να αξιοποιηθεί ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της προώθησης του τουρισμού της χώρας μας.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ
 
Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο που χαρακτήρισε το συνέδριο του ΣΕΤΕ ήταν η παρουσία στο πάνελ όλων των πολιτικών δυνάμεων που εκφράζονται στη Βουλή. Χωρίς αμφιβολία όλα τα κόμματα, πέρα από τις διαφορετικές προσεγγίσεις σε ορισμένα θέματα, παρουσίασαν θετική προσέγγιση όσον αφορά στην ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας.

Αν και σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, δεν μπορούν να υπάρξουν πραγματικά προβλέψιμα στοιχεία για την τουριστική περίοδο του 2012, αξίζει να σημειωθεί ότι στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από το Euromonitor International στο πλαίσιο της WTM εκφράστηκε έντονα φόβος για κίνδυνο να ξανακυλήσει η ευρωπαϊκή οικονομία σε ύφεση.

Σελίδα 1 από 4
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266