Συνεδριακή Αγορά

To 7o Συνέδριο Καθηγητών και Ερευνητών για τον Επαγγελματικό Τουρισμό (Business Tourism) θα πραγματοποιηθεί στο Εστορίλ της Πορτογαλίας 14-17 Νοεμβρίου 2010.

Για πρώτη φορά, το 2010, η ΙΜΕΧ πραγματοποίησε στην Φραγκφούρτη έρευνα σε 1000 φιλοξενούμενους αγοραστές (hosted buyers) της έκθεσης σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), την χρήση των blogs από τις επιχειρήσεις και την αξιοποίηση των «έξυπνων» τηλεφώνων.

Η ARTION βρέθηκε στο 4th Association Congress 2010, στο Millennium Conference Center στο Λονδίνο, στις 12-13 Ιουλίου, όπου παρευρέθησαν 160 διεθνείς, ευρωπαϊκές και εθνικές Ενώσεις, καθώς και διοργανωτές Συνεδρίων από 18 διαφορετικές χώρες.

Η 26η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και παράλληλα η 1η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού HOTELIA-EXPROCLEAN, θα πραγματοποιηθούν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου.

Εδώ και 21 χρόνια, η έκθεση ΕΙΒΤΜ, που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη, αποτελεί το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της αγοράς συνεδρίων από όλο τον κόσμο.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266