Συνεδριακή Αγορά

Χρήσιμα συμπεράσματα, σημαντικές προοπτικές και ενδιαφέρουσες αλλαγές στη συνεδριακή αγορά βρέθηκαν στο επίκεντρο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του HAPCO

Με αφορμή τον εορτασμό των 12 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στις 22 Μαρτίου 2010, πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων, ανοιχτών προς το κοινό, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», με τίτλο «Ξαναχτίζοντας τις μνήμες».

Το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών και Ερευνών του ΔΡΑΤΤΕ διοργανώνει το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση Τουρισμού και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην Αθήνα, στις 22 και 23 Μαΐου 2010.

Η 8η IMEX θα ανοίξει φέτος τις πύλες της στις 25 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο Messe της Φρανκφούρτης, έχοντας το μεγαλύτερο πρόγραμμα hosted buyers από ποτέ. 45 νέες ομάδες hosted buyers έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, με πολλές από αυτές να προέρχονται από πολύ σημαντικές παγκόσμιες ξενοδοχειακές αλυσίδες. Ανάμεσα στις ξενοδοχειακές αλυσίδες βρίσκονται οι Marriot International, Mandarin Oriental, Hilton, Kempinski, Starwood, Ritz κ.ά. Επιπροσθέτως, συνολικά 50 εκθέτες έχουν ήδη αυξήσει το χώρο των περιπτέρων τους σε σχέση με το 2009, ενώ από τα ξενοδοχεία προέρχεται και ο μεγαλύτερος αριθμός των εκθετών.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266