Εκπαιδεύοντας

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, από τους πρωτοπόρους στο χώρο της εκμάθησης τουριστικών επαγγελμάτων, δεν θα μπορούσε να εγκαινιάσει το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012 με καλύτερο τρόπο, από μια ολόκληρη εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων, αφιερωμένη στον τουρισμό.

Στο γενικό γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (InternationalMaritimeOrganization-I.M.O) των Ηνωμένων Εθνών, κ. Ευθύμιο Μητρόπουλο, θα απονεμηθεί φέτος το βραβείο Νίκη, που δίνουν κάθε χρόνο οι Φίλοι του ερευνητικού και εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Αριστείας AthensInformationTechnology (ΑΙΤ).

Το Mediterranean College έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα εκπαιδευτική συνεργασία του με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby για προγράμματα Bachelor και Master, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

 

O Γιάννης Κεντ και η Μαργαρίτα Μανούσου βρέθηκαν μεταξύ των ομιλητών που επισκέφθηκαν το κολέγιο Alpine με στόχο να  μεταδώσουν γνώση και εμπειρία στους φοιτητές της σχολής.

 

Tο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Tουρισμού του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΜΒΑ Τουρισμού), πραγματοποίησε δεκαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Νέα Υόρκη, από τις 21 έως τις 31 Μαρτίου 2010, υπό την επιστημονική επίβλεψη του διευθυντή σπουδών του προγράμματος, καθηγητή Εμμανουήλ Κονδύλη.

Σελίδα 1 από 5
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266