Εκπαιδεύοντας

To τμήμα Organizational Security AND Management του New York College (NYC), υπό τη διοίκησητου δρα Σπυρίδωνα Μιχ. Κυριακάκη, διεθνούς ειδικού και συγγραφέα, διοργάνωσε πρόσφατα εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύθηκαν προσωπικότητες που συνέβαλαν στην επιτυχία του τμήματος, καθώς και αστυνομικές υπηρεσίες για την πολύτιμη συνδρομή τους και το κοινωνικό έργο τους.

Ο Εκπαιδευτικός Ομιλος Le Monde, σε αποκλειστική συνεργασία με τη μεγαλύτερη σχολή γαστρονομίας στη Γαλλία, την École Grégoire Ferrandi, προσφέρουν στους αποφοίτους επισιτιστικών τμημάτων και στους νέους επαγγελματίες του κλάδου που διαθέτουν επαρκή επαγγελματική εμπειρία, τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν Advanced Professional Diploma in Culinary Arts, με την παρακολούθηση ενός προγράμματος γαστρονομικής εξειδίκευσης συνολικής διάρκειας 8 εβδομάδων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα και στο Παρίσι.

Τα ΚΕΑΣ Ξυνή ανακοινώνουν την έναρξη νέων ταχύρρυθμων προγραμμάτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής για την περίοδο του Φεβρουαρίου 2010. Τα ΚΕΑΣ Ξυνή βρίσκονται υπό την ακαδημαϊκή διεύθυνση του Chef΄s Club.

To IIEK Hotelia, εξειδικευμένο σε Σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων και μέλος της ξενοδοχειακής οικογένειας της PAP Corp., έλαβε για άλλη μια φορά μέρος στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον, που πραγματοποιήθηκε από την Ελλάδα Καθαρή στη Θεσσαλονίκη, στο Goethe Institute, στις 2 Μαρτίου 2010, με θέμα «Βιοποικιλότητα στο περιβάλλον».

Η πρέσβειρα Mandisa Marasha ήταν η επίτιμη καλεσμένη στο δείπνο του κολεγίου Alpine, στις 19 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικός αριθμός των σπουδαστών του Alpine που παρακολουθούν το πρόγραμμα Events & Conventions, κατάγεται από την Ν. Αφρική.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266