Εκπαιδεύοντας
Με επισημότητα πραγματοποιήθηκε η πρώτη τελετή αποφοίτησης του Minoan International College, στο ξενοδοχείο «Moevenpick Resort & Thalasso», στην Αμμουδάρα Γαζίου, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος παρέστη γι’ αυτόν το σκοπό, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν εξαιτίας της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας, που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η γνωστή Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Chef d’Oeuvre, στις σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις της, στη Χέυδεν 20, πλατεία Βικτωρίας, έκλεισε τo φετινό κύκλο μαθημάτων για τους σπουδαστές της.
Με επίτιμο ομιλητή τον Δρα Olivier Giscard d’Estaing, ιδρυτή και πρόεδρο της Insead, ενός από τα διασημότερα business schools του κόσμου, το New York College διοργάνωσε την ετήσια τελετή αποφοίτησης των αποφοίτων προγραμμάτων Bachelor και Master, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στο Golf Club Γλυφάδας. Την απονομή των πτυχίων πραγματοποίησαν ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, State University of New York, ESC, IUKB, LaSalle University, University of Sunderland, και University of Greenwich.
Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Μηχανοκίνησης, από τον τομέα Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, για όλους τους σπουδαστές και τους φίλους της μηχανοκίνησης, έκλεισε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία.
Το Πανεπιστήμιo Πειραιώς, σε συνεργασία με την ΕΕΣΜ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών), πραγματοποιούν το Επαγγελματικό Πρόγραμμα CSAP (Certified Systemic Analyst Professional), το οποίο υλοποιείται στο Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και απονέμει Επαγγελματικό Τίτλο με το Διεθνές ISO 17024 Professional Certification.
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266