Εκπαιδεύοντας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.
Πάνω από τριάντα γνωστές πολυεθνικές εταιρείες συμμετείχαν στον επιτυχημένο πλέον θεσμό «Ημέρες Καριέρας» του εκπαιδευτικού οργανισμού New York College, που διοργανώθηκε για 15η συνεχή χρονιά τον περασμένο μήνα.
Το Alpine Center και η εταιρεία healthCare cybernetics (hCc) ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εισαγάγουν το θέμα του Τουρισμού Υγείας σε σπουδαστές από 30 διαφορετικές χώρες στις εγκαταστάσεις της Ελβετικής Σχολής Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης.
Το καλοκαίρι στην Αθήνα γίνεται συναρπαστικό για τα παιδιά, χάρη στην εναλλακτική «κατασκήνωση» του «Ελληνικού Κόσμου», που φέτος έχει δύο διαφορετικές θεματικές ενότητες.
Τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι, ακόμη κι αν βρίσκονται στην Αθήνα, γιατί το «Καλοκαίρι στην πόλη», η εναλλακτική «κατασκήνωση» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τους κρατάει συντροφιά. Για δέκατη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα που έζησαν και αγάπησαν χιλιάδες παιδιά, ξεκινάει τον Ιούνιο, καθιστώντας τον «Ελληνικό Κόσμο» αγαπημένο προορισμό των παιδιών και αυτό το καλοκαίρι.
Το τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σχεδίασε το δέκατο σε σειρά πρόγραμμα γνώσης και δημιουργίας «Καλοκαίρι στην πόλη» (http://summer.hellenic-cosmos.gr/), που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, διαρκεί δέκα ημέρες και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Κόσμου».
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266