Σας ενδιαφέρει

 H εταιρεία Mega Systems παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

 Η εταιρεία  medisar Hellas, πρωτοπόρος στα προϊόντα  αναγνώρισης, παρουσιάζει τα  βραχιολάκια  (τα οποία η medisar Hellas εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα), τα οποία   χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα σε ξενοδοχεία που λειτουργούν με το σύστημα all inclusive, καθώς και σε water parks, παραλίες, κατασκηνώσεις, πάρκα αναψυχής, συναυλίες, αθλητικές διοργανώσεις, events, εκθέσεις και συνέδρια, αγώνες αυτοκινήτων- μοτοσικλετών.

 

Η εταιρεία  Κοσμίδης ΑΕΒΕ  προτείνει το νέο διανομέα υφασμάτινης πετσέτας για το στέγνωμα των χεριών. Πολυτέλεια, καινοτομία, οικολογία και οικονομία συμβαδίζουν στον κύκλο της υφασμάτινης πετσέτας.
Με τα ρολά υφασμάτινης πετσέτας επιτυγχάνεται η μείωση στο ελάχιστο του όγκου των σκουπιδιών, με ταυτόχρονη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής.

 To Onemu 2000 είναι το νέο ουδέτερο καθαριστικό υγρό της εταιρείας  Dr. Schnell. To προϊόν ανήκει στη νέα σειρά απορρυπαντικών ανώτερης ποιότητας του οίκου  Dr. Schnell, που διατίθενται στην Ελλάδα από το δίκτυο συνεργατών της  Α. Κοτζαμάνης ΑΕ .

 Η Α. & Δ. Βαρανάκης, σε αποκλειστική συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Canelli-Mare, διαθέτει στην ελληνική αγορά τα ψυγεία–βάρκες εκθετήρια με πιστοποίηση CE. Είναι ιδανικές επιλογές για την παρουσίαση θαλασσινών, ψαριών, φρούτων, cocktails και άλλων δροσερών ειδών με πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο!

Σελίδα 1 από 4
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266