Σας ενδιαφέρει

Η εταιρεία 3NET παρουσιάζει το ολοκληρωμένο ξενοδοχειακό σύστημα, βασισμένο στο XENIA Communication Manager™, Τηλεφωνικό Κέντρο PABX τεχνολογίας VoIP, με ενσωματωμένο PMS Interface συμβατό με όλα τα προγράμματα (Alexandros, Epitome, Ermis, Fidelio, Hotel Works, Opera, Protel Singular HS).

Η εταιρεία Fragoulis παρουσιάζει το νέο πλυντήριο Primus FX–LINE. Έπειτα από περίπου δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η ομάδα των μηχανικών της εταιρείας, σε μία κοινή προσπάθεια με τα τμήματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και την Παραγωγή, κατάφεραν να δημιουργήσουν μία ολοκαίνουργια σειρά πλυντηρίων νέας γενιάς.

Η εταιρεία που θεωρείται η αυθεντία των grill, ARRIS GRILLVAPOR, σε αποκλειστική συνεργασία με την Α.&Δ. ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ, παρουσιάζει τη νέα πατενταρισμένη σειρά Overgrill.

Tα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου Matt Royal αποτελούν έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας και τιμής – value for money.

Η εταιρεία ΚΟΣΜΙΔΗΣ παρουσιάζει το σύστημα πλύσης Viva Deo Plus, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα, στο περιβάλλον και στις ευπαθείς ομάδες.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266