Η Στήλη των Προμηθευτών

Η Siemens Enterprise Communications (SEN), σε συνεργασία με τον επίσημο διανομέα της στην Ελλάδα, την Oktabit ΑΕ, φιλοξένησε στους χώρους της ομάδα δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, στo πλαίσιο της παρουσίασης της νέας έκδοσης του OpenScape Office.
 

Η νέα ιστοσελίδα της Α. & Δ. Βαρανάκης ΟΕ θα είναι on–line με καινούργια βελτιωμένη πλατφόρμα για γρήγορο σερφάρισμα και δικτύωση σε όλα τα social networks.

H Digital Sound & Vision, συνεχίζοντας να εξοπλίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία και καταστήματα, ανέλαβε τη μουσική επιμέλεια των ξενοδοχείων «Aquila», «Kivotos» Μυκόνου, «Kriti Beach» Ρεθύμνου, «Blue Lagoon Village», «Sidari Water Park Hotel», των καταστημάτων Kitchen Bar, Leroy Merlin, Lapin House και καφέ και εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα.
 

H Media Strom, η κορυφαία εταιρεία στρωμάτων και ολοκληρωμένων προτάσεων ύπνου της ελληνικής στρωματοποιίας, με 45 και πλέον χρόνια παράδοσης και εξειδίκευσης στη κατασκευή στρωμάτων και ντυμένων κρεβατιών, κατέχει επάξια την ηγετική θέση στον κλάδο της και αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων της.
 

Το όνομα Κούρτης, εδώ και πολλές δεκαετίες, αποτελεί συνώνυμο του καλού επίπλου, συνδυάζοντας την τέχνη με την άρτια τεχνική, την αισθητική με την υψηλή ποιότητα.
 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266