Η Στήλη των Προμηθευτών

Οι πιο σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού και λειτουργικότητας επίπλου & τεχνολογίας αποτυπώνονται στα πρόσφατα έργα της εταιρείας Hotel Makers στα ξενοδοχεία Eleon Grand Resort & Spa στη Ζάκυνθο, Ammos Hotel στη Σκύρο και Hotel Despotiko στην Πορταριά Πηλίου.
 

Η Ideales, μία από τις πρωτοπόρους εταιρείες στην άσκηση επιχειρηματικότητας με περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση, βραβεύθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο του έργου Think Green για τις πολλές περιβαλλοντικές της πρακτικές και για το γεγονός ότι η πισίνα της (Piscines Ideales – the eco pool®), σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η μόνη, πιστοποιημένα, οικολογική παγκοσμίως.
 

H LG Electronics ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με το Avra Imperial Beach Resort & Spa στο Κολυμβάρι των Χανίων της Κρήτης, που αφορά στην προμήθεια τηλεοράσεων τεχνολογίας LED και DVD Players, για τον εξοπλισμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
 

Τα νέου τύπου καταστήματα της neoset που φιλοξενούν συλλογές επίπλων, αξεσουάρ, παιδικού και νεανικού δωματίου και κουζίνας κάτω από την ίδια σκέπη, αποπνέουν αέρα ανανέωσης.
 

Το πρώτο τρίμηνο του 2011 χαρακτηρίζεται πολύ επιτυχημένο για την PROFiTEL Communications, καθώς προχώρησε σε νέες εμπορικές συνεργασίες με 31 νέα ξενοδοχεία δυναμικής 8.000 κλινών, προκειμένου να παρέχει την υπηρεσία WiPLUS HotSpot Service (ασύρματη ή ενσύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο).
 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266