Η Στήλη των Προμηθευτών

Τα Dometic miniBars και miniSafes επιλέχθηκαν για τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων «Luxury Hotel» και «Westin» στο τουριστικό συγκρότημα «Costa Navarino» της εταιρείας ΤΕΜΕΣ, στην ΠΟΤΑ Μεσσηνίας, που ανήκει στον εφοπλιστή κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.
 

Η Candia Strom ιδρύθηκε το 1973 και μέχρι σήμερα αναπτύσσεται δυναμικά. Σε μία έκταση 4.000τ.μ. έχει στεγάσει, σε ένα πρότυπο εργοστάσιο, την πιο σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής στρωμάτων και υπνοσυνόλων.
 

Η εταιρεία CRIST δίνει πάντα το «παρών» σε μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις που αφορούν στην προμήθεια ξενοδοχείων με επαγγελματικό εξοπλισμό ιματισμού.
 

Η ΕΜΚΟ Κουτελάς ΑΕ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να καλύπτει τις ανάγκες του δικτύου καταστημάτων της Everest στην κοπή των φρέσκων λαχανικών βάσει της επιλογής του πελάτη, στο καινοτόμο πόστο Salad Your Way.
 

Η Forum AE, η οποία, μεταξύ άλλων, διοργανώνει τις εκθέσεις ΑΡΤΟΖΑ και Ho.Re.Ca., εντάχθηκε στις Strongest Companies In Greece  της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.
 

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266