Η Στήλη των Προμηθευτών

Στο πλαίσιο προβολής των υπηρεσιών και προϊόντων της, η εταιρεία PROFiTEL Communications AE έχει προκηρύξει διαγωνισμό με χριστουγεννιάτικα δώρα για τους χρήστες της υπηρεσίας WiPlus.

Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, υπέγραψε μία εκτεταμένη μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με τον Ομιλο Cathay Pacific, η οποία θα προσφέρει πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία στον πλήρη κατάλογο τιμών, προγράμματος και διαθεσιμότητας των Cathay Pacific και Dragonair.

H LG Electronics ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο «Creta Maris Convention & Golf Resort», στη Χερσόνησο Κρήτης, που αφορά στην προμήθεια των καινοτόμων τηλεοράσεων LG LH250C Hotel TV.

Ο κατασκευαστικός οίκος φωτοβολταϊκών πλαισίων Upsolar ανέλαβε την προμήθεια του βασικού εξοπλισμού σε ένα φωτοβολταϊκό έργο ύψους 2MW, που αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Solar Gate. Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται στο νομό Λακωνίας.

H MidEast Travel εντάχθηκε από την ICAP Group στις Strongest Companies In Greece, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών, ενώ επιβεβαιώνει ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι υψηλή.

Σελίδα 1 από 4
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266