Η Στήλη των Προμηθευτών

Η JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ αλλάζει το εταιρικό όνομά της σε Diversey Ελλάς ΑΕ με άμεση εφαρμογή. Παράλληλα με την αλλαγή της επωνυμίας, η Diversey Ελλάς ΑΕ υιοθετεί νέα εταιρική ταυτότητα, νέο branding και σήμα... «για ένα πιο καθαρό και υγιές μέλλον»

H Global International ΕΠΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οίκου Hoshizaki made in Japan, διεθνώς γνωστού για την ποιότητα των παγομηχανών, ψυγείων, sushi cases & dispensers, μετακόμισε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στην οδό Ορχομενού 23, στο Περιστέρι. 
 

Η Rolco και τα planet, σε συνεργασία με την αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, πραγματοποίησαν πρόσφατα δεντροφύτευση στο Μαραθώνα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο Συνέδριο Επίσημων Εμπόρων της Kärcher με θέμα «Γνώση–Δράση–Αλλαγή», που πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου σε έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό χώρο υψηλής τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στο Ρέντη.

Στο πλαίσιο περαιτέρω ανάπτυξής της, η εταιρεία Stirixis AE μεταφέρθηκε πρόσφατα σε νέα γραφεία στο κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Γεωργαντά 16.

Σελίδα 1 από 3
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266