Η Στήλη των Προμηθευτών
Η MMD, το νέο όνομα πίσω από τις επώνυμες οθόνες της Philips στην Ευρώπη, παρουσιάζει την επαναστατική οθόνη LightFrame, την τελευταία προσθήκη στη σειρά οθονών Brilliance της Philips.
Από τώρα και στο εξής, κάθε νέα παραγγελία για τα γνωστά Vito και Viano της Mercedes-Benz θα περιέχει στο βασικό εξοπλισμό της μία νέα λειτουργία ασφαλείας, το λεγόμενο «προσαρμοζόμενο φωτισμό πέδησης», ο οποίος αυξάνει την ενεργητική ασφάλεια ειδικά σε περιπτώσεις αυξημένης κίνησης.
Η γνωστή εταιρεία τεχνολογικού εξοπλισμού και συστημάτων ασφαλείας Armaos Α.Ε., εκτιμώντας την προσφορά του Minoan International College στον τομέα της επιχειρηματικής και τουριστικής εκπαίδευσης, προσέφερε χορηγία αξίας 4.500 ευρώ, με την επιθυμία να διατεθεί για υποτροφία σε φοιτητή ή φοιτήτρια με άριστη επίδοση και ήθος.
H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στην κατασκευή κλιματιστικών συστημάτων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, συνεχίζει με έντονους ρυθμούς τις εισαγωγές καινοτόμων προϊόντων στην αγορά, αποσπώντας διακρίσεις και απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματικών χρηστών.
Οι ευεργετικές ιδιότητες του υγρού στοιχείου στη σωματική και την ψυχική υγεία των ανθρώπων είναι γνωστές. Ετσι, λοιπόν, η αξιοποίηση μίας πισίνας όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, είναι απαραίτητη. Η Cospico AEBE έδωσε τη δυνατότητα αυτή στους σπουδαστές των Εκπαιδευτηρίων Δωδεκανήσου “Ροδίων Παιδεία”, καλύπτοντας το χώρο της πισίνας με ανοιγόμενη οροφή αψιδωτής μορφής.
Σελίδα 1 από 4
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266