Η Στήλη των Προμηθευτών
Η Eurotel Hospitality ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή λύσεων Πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας και της εστίασης, ανακοινώνει μία ειδική προσφορά σε συνεργασία με τη VingCard-Elsafe, τα προϊόντα της οποίας διαθέτει στην ελληνική αγορά.
Η Zeppelin Hellas είναι από τις ηγέτιδες εταιρείες φουσκωτών παιχνιδιών στην Ελλάδα. H εταιρεία χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας και αντοχής φουσκωτά παιχνίδια σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η εταιρεία Delta Hotelia Α.Ε., από τις 9 Μαρτίου, μεταφέρθηκε σε νέο χώρο, επί της Λεωφόρου Κηφισού 6, στο Αιγάλεω, Τ.Κ.: 122 42. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210 3410306-8 και το Fax 210 3410290.
Τo νέο πεντάστερο «Helona Resort» στην Κω, μέλος του Lakitira Hotels, που περιλαμβάνει 250 δωμάτια, σουίτες, βίλες, 2 εστιατόρια, 2 bars και 21 πισίνες, μαζί με πολλές άλλες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μηχανογράφησε η Sunsoft.
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του spa του ξενοδοχείου «Alexandra Golden Thassos Boutique Hotel», στη Χρυσή Αμμουδιά, στη Θάσο, από την εταιρεία Idolo Consulting Beauty & Spa.
Σελίδα 1 από 4
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266