Από Θέση Αρχής

Σύσκεψη με την επίτροπο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κ. Μαρία Δαμανάκη είχε πρόσφατα στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, με θέμα την ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού στην χώρα μας.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος συμμετείχε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, με θέμα της την αναγκαιότητα ύπαρξης μίας ολοκληρωμένης πολιτικής συγκοινωνιών για τη νέα περιφερειακή ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων.

Η πόλη της Αθήνας αναδείχθηκε Προορισμός της Χρονιάς στην κατηγορία βράβευσης «Προορισμός που προσφέρει τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις», στο πλαίσιο των τουριστικών βραβείων Philoxenia Tourism Awards, που απονεμήθηκαν για 6η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το Συμπόσιο που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο με θέμα «Εξαγωγές Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στη Ρωσία – Περιφερειακή Συνεργασία».

Η πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στους χώρους 4.500 εστιατορίων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την οποία ανέλαβε να προωθήσει η «Συμμαχία για την Ελλάδα», παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Σελίδα 2 από 3
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266