Από Θέση Αρχής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την πρόσφατα η παρουσίαση της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) μέσω του Athens Convention Bureau (ACB) για τις δυνατότητες της Αθήνας ως προορισμού συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας στο Λονδίνο.
 

Τo Ελληνο–Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε την έμπρακτη υποστήριξή του προς την ελληνική επιχειρηματικότητα, με την έναρξη του διαγωνισμού Κάνε την Καινοτομία Πράξη–Make Innovation Work.
 

Επίσκεψη–αυτοψία σε ακίνητα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) στη Θεσσαλονίκη και στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα η πρόεδρος της ΕΤΑ, κα Αυγή Μαρκοπούλου, και ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Δημήτρης Λάμπρου.
 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η κοινή παρουσία της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών–Αττικής (ΕΞΑΑ) και της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού ΙΤΒ, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.
 

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266