Από Θέση Αρχής

Στο νεόδμητο κτίριο διοίκησης του Εμπορευματικού Σταθμού (Προβλήτα Ι) στο Ν. Ικόνιο, απέκτησε ο Ο.Λ.Π. Α.Ε, το πρώτο του κτίριο με φυτεμένο δώμα.

Από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου 2010, αντιπροσωπεία του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών, μετά από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργου Σταυρακάκη επισκέφθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

 

Η άνοδος του ρυθμού ανάπτυξης μέσω του τουρισμού κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε στη 1 Σεπτέμβρη, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, η Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Τ. Κατσέλη και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Νίκο Αγγελόπουλο και τον διευθυντή του ΣΕΤΕ Γιώργο Δρακόπουλο.

 

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων της περιοχής των Καλαβρύτων.

Στη Μόσχα υπεγράφη πρόσφατα το πρωτόκολλο της 2ης Μεικτής Eλληνορωσικής Επιτροπής Τουρισμού, με επικεφαλής από ελληνικής πλευράς τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ Γιώργο Πουσσαίο και από ρωσικής πλευράς τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού Αθλητισμού και Νεολαίας της Ρωσίας κ. Evgeny Pisarevskiy.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266