Από Θέση Αρχής

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό από τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση της Βουδαπέστης, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Μαρτίου 2010.

Την ανάληψη κοινών δράσεων και στον καλύτερο συντονισμό δυνάμεων με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του συνεδριακού προϊόντος της Αθήνας και τη δυναμική ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα, συμφώνησαν ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO - Hellenic Association of Professional Congress Organizers) και το Athens Convention Bureau του Δήμου Αθηναίων (ACB).

Ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για το λιμάνι και την πόλη του Πειραιά ανακοίνωσε στις 4 Μαρτίου η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Τ. Κατσέλη, σε ανοιχτή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), στις 03 Μαρτίου 2010, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) από κοινού με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010, στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρουσία και των υποψήφιων προς ένταξη νέων ενώσεων τουριστικών γραφείων και ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων, με μία σειρά θεμάτων.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266