Από Θέση Αρχής

Η ΠΟΕΤ χαιρετίζει την εξαγγελία της Επιτρόπου για την προστασία των Καταναλωτών, κας Kuneva για την άμεση έναρξη του τελικού σταδίου διαβούλευσης για την αναθεώρηση της Οδηγίας 314/1990 για τα Οργανωμένα Ταξίδια.

Τα μέλη του ΗΑΤΤΑ είναι τουριστικά γραφεία που απαραιτήτως πληρούν τις προδιαγραφές υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να εγγραφούν στη λίστα μελών του Συνδέσμου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ευρωπαϊκής Ενωσης,που διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Ενα πολύ καλό παράδειγμα άριστης συνεργασίας ελληνικών υπηρεσιών με σκοπό την τουριστική προβολή της χώρας μας επιτεύχθηκε πρόσφατα με τη διοργάνωση ημερών ελληνικής γαστρονομίας στο ξενοδοχείο «Ledra Marriott» της Βουδαπέστης.

Η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κα Λούκα Κατσέλη, συναντήθηκε στη 1 Δεκεμβρίου με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Ανευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και συζήτησαν θέματα του κλάδου.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266