Από Θέση Αρχής

Η διαδικτυακή στρατηγική του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και οι ιστοσελίδες του visitgreece.gr και my–greece.gr απέσπασαν τιμητικό βραβείο του ΗΑΤΤΑ για το 2011, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύσεων καλύτερων ιστοσελίδων και έντυπων υλικών επικοινωνίας που έχει θεσμοθετηθεί από το ΗΑΤΤΑ, το Σύνδεσμο εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, από το 2009.

Ανακοινώθηκε πρόσφατα από την υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα. Α. Διαμαντοπούλου, τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη και τον πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ κ. Γ. Τελώνη, το νέο θεσμικό και αναπτυξιακό πλαίσιο των σχολικών εκδρομών.

Κίνητρα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν όλο το χρόνο, προκειμένου να διατηρήσουν το προσωπικό τους στις θέσεις εργασίας του, προσφέρει ο ΟΑΕΔ, με πρόγραμμα επιχορήγησης μέρους του μη μισθολογικού κόστους, το οποίο ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Φόρουμ Ελλάδας – Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λαγονήσι με κοινή πρωτοβουλία των κυβερνήσεων της Ελλάδας και των ΗΑΕ και με προεδρεύοντες τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο και τον Υπουργό Εξωτερικών των Εμιράτων Σεΐχη Αλ Νταγιάν) υπέγραψε το Μνημόνιο κατανόησης για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών.

Με αποφάσεις του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» του ΕΣΠΑ 236 επενδυτικά σχέδια, συνολικού προϋπολογισμού € 33,5 εκ.

Σελίδα 1 από 3
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266