Απ' όλο τον Κόσμο

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να ξεκινήσει πτήσεις προς την πρωτεύουσα της Ν. Κορέας, τη Σεούλ, στις 12 Δεκεμβρίου.

Η ετήσια έρευνα, Nation Brand Index (NBI), έδειξε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην 4η θέση σε σύνολο 50 εθνών, πίσω από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Σε συνεργασία με τον όμιλο Solena, η British Airways θα δημιουργήσει στην Ευρώπη την πρώτη μονάδα παραγωγής βιοκαυσίμων ειδικά για αεροσκάφη και από το 2014 θα χρησιμοποιήσει σε μέρος του στόλου της το νέο αυτό καύσιμο με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα.

Η Emirates ανακοίνωσε τη νέα προσφορά για τους επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής θέσης που ταξιδεύουν για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, η οποία θα ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

 

Η BritishAirways παρουσίασε τη νέα της συνεργασία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Comic Relief UK, το πρόγραμμα «FlyingStart»,  το οποίο στοχεύει να συγκεντρώσει μέχρι το 2013, περισσότερες από 8 εκατ. βρετανικές λίρες για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που ζουν τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο βρετανικός αερομεταφορέας, σηματοδοτώντας τη νέα αυτή φιλανθρωπική ενέργεια, διακόσμησε ένα από τα αεροσκάφη του στόλου της με τα διακριτικά «Flying Start ».

 

Σελίδα 1 από 12
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266