Απ' όλο τον Κόσμο

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του ειδησεογραφικού διαδικτυακού τόπου e-Turbo news, αναφέρεται ότι η μέση τιμή δίκλινου δωματίου στην Ευρώπη αυξήθηκε άλλες δύο μονάδες, φθάνοντας τις 103 λίρες ανά διανυκτέρευση. Σύμφωνα με το e-Τurbonews, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την τάση για συνεχείς αυξήσεις των τιμών των δωματίων των ξενοδοχείων, οι οποίες ήταν αμετάβλητες από τον Ιανουάριο του 2010 (μέσος όρος της τιμής των δωματίων την συγκεκριμένη περίοδο ήταν 88 λίρες ανά διανυκτέρευση).

Κατά τη διάρκεια της τελετής των World Travel Awards για τη Μέση Ανατολή, η Etihad Airways κέρδισε έξι τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας της περιοχής.

Από την 1 Απριλίου και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2010, τα ξενοδοχεία « Leading Hotels of the World» ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι προχωρούν σε προσφορές πακέτων διαμονής σε συνδυασμό με «δελεαστικές», όπως τις χαρακτηρίζουν υπηρεσίες.

Από την αρχή του έτους μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων-μελών των Design Hotels™, διακρίθηκαν με βραβεία για τις πιό επιτυχημένες ανακαινίσεις που πραγματοποιήσαν αλλά και για το καλύτερο design.  

Ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού (Visit Britain) σε συνεργασία με την Universal Pictures και άλλους τοπικούς φορείς παρουσιάζουν το Νότινγχαμ, το Δάσος Σέργουντ και άλλες Βρετανικές τοποθεσίες γυρισμάτων, ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας «Robin Hood», με πρωταγωνιστή τον Russell Crowe.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266