Απ' όλο τον Κόσμο

«Οι παραδοσιακές αερογραμμές έφθασαν ακόμη πιο χαμηλά μετά την πρόσφατη προσπάθειά τους να χρεώνουν τους επιβάτες για την τοποθέτηση των αποσκευών τους στα ντουλαπάκια εντός της καμπίνας του αεροσκάφους», δήλωσε ο πρόεδρος και ιδρυτής του Οργανισμού για τα Δικαιώματα των Επιβατών, Kate Hanni. «Φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν να κερδίσουν όσο περισσότερα μπορούν από τους επιβάτες τους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, τον εξευτελισμό και την αναστάτωση.»

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού (WTTC) και η Αμερικανική Ταξιδιωτική Ενωση (USTA) υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνώντας επίσημα να επισήμως να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν στενά για να προωθήσουν τα συμφέροντα της βιομηχανίας.

Από τις 29 Μαρτίου, η Austrian Airlines εκτελεί καθημερινές απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς Βιέννη. Σε αυτές τις προγραμματισμένες πτήσεις η Austrian Airlines αυξάνει τη διαθέσιμη δυναμικότητα, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερα αεροσκάφη από πριν.

Από την 1η Μαρτίου, τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Lufthansa μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους μιλίων σε δημοφιλή designer outlets, όπως τα εκπτωτικά χωριά Wertheim Village, Ingolstadt Village και Maasmechelen Village (Βέλγιο).

Η Etihad Airways ξεκίνησε πρόσφατα τις απευθείας πτήσεις από τη βάση της στο Αμπου Ντάμπι προς το Τόκιο, αποτελώντας την πρώτη αεροπορική εταιρεία της Μ. Ανατολής που πραγματοποιεί πτήσεις προς την ιαπωνική πρωτεύουσα.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266