Απ' όλο τον Κόσμο

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου για τον Τουρισμό της Γερμανίας, Klaus Laepple, δήλωσε πως η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα δεν θα αποτρέψει τους Γερμανούς ταξιδιώτες να την επισκεφθούν.

Στο πλαίσιο της συνεχούς εξάπλωσής της, η Marriott International Inc. σχεδιάζει να διπλασιάσει το χαρτοφυλάκιό της στην Ευρώπη μέχρι το 2015, σύμφωνα με δηλώσεις της Amy McPherson, προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της International Hotel Investment Forum.

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc΄s ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο κύριος «τροφοδότης» της, η Sheraton Hotels & Resorts, αυξάνει τη γεωγραφική κυριαρχία τους διεθνώς μέσω μίας στρατηγικής επέκτασης, η οποία θα προσθέσει στην αλυσίδα περίπου 50 νέα ξενοδοχεία και πάνω από 20.000 δωμάτια μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του CNN και του eTurbo News αναφέρεται πως το νομοσχέδιο για τη δημιουργία ενός οργανισμού για την τουριστική προβολή των ΗΠΑ έλαβε την τελική έγκριση από τη Γερουσία.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Νοτιοαφρικανού υπουργού Τουρισμού για τη θέση του υπεύθυνου για το Κλίμα στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Η.Ε.) Σύμφωνα με το Γραφείο της Κυβέρνησης της Ν. Αφρικής, ο Marthinus van Schalkwyk είναι υποψήφιος για τη διεύθυνση του UN Framework Convention για την Κλιματική Αλλαγή (UNFCCC).

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266