Απ' όλο τον Κόσμο

Σύμφωνα με ψηφοφορία του γερμανικού ταξιδιωτικού περιοδικού, «Business Traveller Deutschland», στην οποία συμμετείχαν οι αναγνώστες του, η αεροπορική εταιρεία Lufthansa αναδείχθηκε πρώτη στις κατηγορίες Καλύτερη Business Class σε πτήσεις εσωτερικού και ευρωπαϊκές πτήσεις και Καλύτερο Ταξιδιωτικό Site Αεροπορικής Εταιρείας για Επιχειρηματίες ταξιδιώτες.

Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Etihad Airways, ξεκίνησε πρόσφατα πτήσεις προς την Ιαπωνία, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο Ναγκόγια-Αμπου Ντάμπι. Αρχικά, η Etihad αρχικά θα πετάει τέσσερις φορές την εβδομάδα προς τη Ναγκόγια, μέσω Πεκίνου, ενώ από τις 29η Μαρτίου, οι πτήσεις θα αυξηθούν σε πέντε εβδομαδιαίως, με τη χρήση του Airbus A330 δύο καμπίνων στο δρομολόγιο.

Για μία ακόμη χρονιά, οι καλύτεροι της παγκόσμιας κουζίνας συγκεντρώθηκαν στο Madrid Fusion 2010, από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου, για να υποδεχθούν chefs και εκπροσώπους της γαστρονομίας στο Palacio Municipal de Congresos.

Η Royal Caribbean International και το Dubailand, μέλος της Dubai Properties Group, ανακοίνωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους για την κοινή προσφορά ταξιδιωτικών προϊόντων που θα τονώσουν σημαντικά το νέο δρομολόγιο κρουαζιέρων της εταιρείας από το Ντουμπάι.

Μετά από τη μεγάλη απήχηση που είχε στο ελληνικό κοινό η on-line καμπάνια της KLM, “Bad day?.. It’s time to travel!”, που αναπτύχθηκε από την ομάδα interactive marketing της Forthnet, η KLM Royal Dutch Airlines ανέθεσε στη Forthnet την υλοποίησή της σε Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία, Ρουμανία και Κύπρο, με την προσαρμογή και τη μετάφραση όλου του δημιουργικού υλικού ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγοράς.

Σελίδα 1 από 2
ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ
ΤΕΥΧΟΣ 266